Ολυμπιακός: Τρέχουν να προλάβουν τη Βίρτους οι Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ και Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός: Τρέχουν να προλάβουν τη Βίρτους οι Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ και Λαρεντζάκης

Γκος
Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει των ματς με Περιστέρι και Βίρτους;

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Euroleague επιστρέφει αύριο (03/03 - 20:15) στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα. Το προηγούμενο διάστημα τα προβλήματα δεν έλειψαν στον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος ταξίδεψε προ ημερών στο Κάουνας χωρίς τέσσερις παίκτες του βασικού rotation.

Κανείς εκ των Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Ναζ Μήτρου Λονγκ δεν θα αγωνιστεί με το Περιστέρι και προφανώς το ιατρικό σταφ των «ερυθρόλευκων» δουλεύει υπερωρίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και προκειμένου να είναι έτοιμοι να παίξουν την Πέμπτη ((07/03 - 22:00) με αντίπαλο την Βίρτους. Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Τρίτη και αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και μάθει αν μπορούν να προπονηθούν.

Εκτός αυτών, ανήμερα της νίκης επί της Ζαλγκίρις υπήρξε πρόβλημα και με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου ο οποίος έπαιξε με ένεση, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά. Φυσικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν υπολογίζεται. Η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά, αλλά δύσκολα θα πιάσει μπάλα να προπονηθεί πριν την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

@Photo credits: eurokinissi