Ναν για το ματς με τη Φενέρ: «Έρχεται για να χάσει...»

Ναν για το ματς με τη Φενέρ: «Έρχεται για να χάσει...»

Ο Κέντρικ Ναν.
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε (21:15, 9/2). Κια όταν ρωτήθηκε τι έχει πει για τη Φενέρ που έρχεται στην Ελλάδα, έδωσε μία απίθανη απάντηση.

Ο Κέντρικ Ναν εκπροσώπησε την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού, μιλώντας για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ένα σημαντικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιράζονται το ίδιο ρεκόρ. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τον τρόπο προσέγγισης στο ματς, ενώ όταν τον ρώτησαν τι έχει πει για τη Φενέρ που έρχεται στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, τόνισε ότι «Η Φενέρ έρχεται για να χάσει...».

Οι δηλώσεις Ναν

«Θέλουμε να βγούμε συγκεντρωμένοι. Να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε καλές προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Ναν.

Για το σύστημα του Εργκίν Αταμάν και αν αισθάνεται ότι ταιριάζει ακόμα σε αυτό, όπως είχε υποστηρίξει μόλις αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι το ίδιο. Κάνω καλή δουλειά, βελτιώνομαι μέσα από το σύστημά του, πολλά σκριν πάνω στην μπάλα, το προτέρημά μου, έχω εξαιρετική υποστήριξη από τους συμπαίκτες μου, μου δίνουν την μπάλα εκεί που πρέπει. Και στην άμυνα παίζουμε καλύτερα και είμαστε όλοι μαζί. Να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα που περνάει».

Τι έχει να πει στη Φενέρ που έρχεται στην Αθήνα για το ματς: «Έρχονται για να χάσουν. Αυτό έχω να πω».

Για την αλλαγή προπονητή στη Φενέρ και τον τρόπο παιχνιδιού: «Είναι καλή ομάδα, δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε. Είδαμε το παιχνίδι τους, παίζουν αρκετά επιθετικά. Έχουμε έτοιμο το πλάνο μας και θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά».

@Photo credits: INTIME