Κάνααν: «Έκανε κρύο έξω και είπα να φέρω λίγη ζέστη στο ΣΕΦ»!

Newsroom
Κάνααν: «Έκανε κρύο έξω και είπα να φέρω λίγη ζέστη στο γήπεδο»!
Ο Αϊζάια Κάνααν βρέθηκε ένα τρίποντο μακριά από την ισοφάριση του απόλυτου ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague, σχολιάζοντας την εμφάνισή του απέναντι στην Άλμπα και τον πανηγυρισμό του.

Ο Αϊζάια Κάνααν γέμισε τη stat-line του απέναντι στην Άλμπα με 31 πόντους, 2/2 δίποντα, 9/14 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλέψίματα και μόλις 1 λάθος στα 30:08 που έμεινε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κομβικός στη νίκη των Πειραιωτών με 101-87 και ακολούθως σχολίασε την εμφάνιση και τον πανηγυρισμό του στη flash interview: «Σημαίνει πως ήμουν καυτός. Έχω κάνει πολλή δουλειά στην προπόνηση. Έκανε κρύο έξω και είπα να φέρω λίγη ζέστη στο γήπεδο. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και τους βοήθησα κι εγώ».

Παράλληλα εξήγησε τι τους είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο ημίχρονο, αφού η Άλμπα πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 101-87: «Ήμασταν πίσω στο σκορ με 3 πόντους και είχαμε δεχθεί ήδη 48 και ο κοόυτς μας είπε να βάλουμε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN