Ολυμπιακός - Άλμπα: Οριστικά εκτός ο Πετρούσεφ, με Σίκμα και Ράιτ στο «5»

Ολυμπιακός - Άλμπα: Οριστικά εκτός ο Πετρούσεφ, με Σίκμα και Ράιτ στο «5»

Δημήτρης Οικονόμου
Φίλιπ Πετρούσεφ
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι ο τρίτος σέντερ που τίθεται εκτός μάχης για τον Ολυμπιακό. Με Λουκ Σίκμα και Μόουζες Ράιτ θα πορευτούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην Άλμπα!

Χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ θα παραταχθεί στο παρκέ του ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της EuroLeague ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν και τις υπηρεσίες του Σέρβου, κάτι που σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ μετατρέπει σε δύσκολο γρίφο το ζήτημα των σέντερ.

Ο Πετρούσεφ δεν ξεπέρασε το τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και θα προσπαθήσει να είναι τουλάχιστον έτοιμος απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο, δύο 24ωρα από σήμερα. Εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ακολουθήσει την αποστολή των «ερυθρολεύκων».

Έτσι ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε από τις χθεσινές του δηλώσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους Λουκ Σίκμα και τον νεοφερμένο Μόουζες Ράιτ στο «5». Ο Σίκμα αγωνίστηκε εκεί και απέναντι στη Ρεάλ, ενώ στον Ράιτ έγιναν... ταχύρρυθμα μαθήματα καθώς έφτασε μόλις το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα. Φυσικά και η Άλμπα έχει τα δικά της προβλήματα στους ψηλούς, με τους Τίμαν και Ολίντε να έχουν τεθεί εκτός «μάχης».

@Photo credits: eurokinissi