Ερυθρός Αστέρας: Παραμένουν εκτός οι Νέντοβιτς, Τόπιτς και Τεόντοσιτς

Ερυθρός Αστέρας: Παραμένουν εκτός οι Νέντοβιτς, Τόπιτς και Τεόντοσιτς

Γιάννης Σταυρουλάκης
Νέντοβιτς
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το status των Νεμάνια Νέντοβιτς, Νίκολα Τόπιτς και Μίλος Τεόντοσιτς πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Το καλεντάρι της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βερολίνο για την αναμέτρηση με την Άλμπα (25/1, 21:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια και θέλουν τη νίκη επί των Γερμανών για να διατηρήσουν επαφή με την πρώτη δεκάδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Play-In.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην κατάσταση των Νεμάνια Νέντοβιτς, Νίκολα Τόπιτς και Μίλος Τεόντοσιτς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

«Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα επιστρέψουν, πηγαίνουμε από μέρα σε μέρα. Είναι εκτός, δεν ξέρω τι να πω... Νιώθουν καλύτερα, αλλά δεν φτάνει αυτό για να παίξουν» ανέφερε σχετικά ο Έλληνας προπονητής.

Ο Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη, ο Νέντοβιτς έχει υποστεί μερική ρήξη στους κοιλιακούς ενώ ο Τόπιτς παραμένει εκτός με πρόβλημα στο γόνατο από τις αρχές του μήνα.

@Photo credits: INTIME