Μπόλντγουιν για Μιλουτίνοφ: «Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο ψηλό στα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία»

Newsroom
Μπάλντγουιν
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο Γουέιντ Μπόλντγουιν μετά την ήττα της Μακάμπι από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ... σμπαράλιασε την άμυνα της Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός επικράτησε των Ισραηλινών με τον Σέρβο ψηλό του να σκοράρει 20 πόντους και να κατεβάζει ισάριθμα ριμπάουντ. Ο Μιλουτίνοφ τόνισε στο Gazzetta πως μόνο εύκολο δεν ήταν απέναντι στους ψηλούς της Μακάμπι, ωστόσο ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είχε άλλη άποψη.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Μιλουτίνοφ, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα κορυφαίο ψηλό στην ιστορία όσον αφορά τα επιθετικά ριμπάουντ.

«Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο ψηλό στα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία του αθλήματος και το έδειξε. Έγραψε 20 πόντους και 20 ριμπάουντ. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να ματσάρουν αρκετές ομάδες, εκτός πιθανότατα από τη Ρεάλ» ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ σε όσα δήλωσε μεταξύ άλλων στο Basketnews.

Ο Μπόλντγουιν σκόραρε μεν 18 πόντους στο ΣΕΦ αλλά τα ποσοστά του ήταν πολύ άσχημα, αφού έκλεισε με 5/12 εντός παιδιάς, σκοράροντας κυρίως όταν το παιχνίδι είχε κριθεί και μέτρησε 4 λάθη για 3 ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO