Μιλουτίνοφ για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Είναι ο λόγος που γύρισα»!

Newsroom
2
Οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά την κυρίαρχη εμφάνιση στο ματς με τη Μακάμπι και ο Σέρβος σέντερ εξήγησε πως αυτός ήταν ο λόγος που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους».

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σμπαράλιασε το ατομικό ρεκόρ του στα ριμπάουντ (20), τελειώνοντας τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι με 20 πόντους (8/13 δίπ.μ 4/5 βολ.), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ στα 31:31 που έμεινε στο παρκέ.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 89-72 και στη συνέχεια ο Σέρβος σέντερ ανέφερε στην κάμερα της NOVA: «Ξέραμε τι σημαίνει το σημερινό ματς. Ήταν ένα τελικός. Εμείς βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτή την κατάσταση και κάναμε ένα πρώτο βήμα και βρήκαμε τον τρόπο να καλύψουμε λίγο από τις ήττες μας».

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πορευτεί δίχως τον Μουσταφά Φαλ και ο Μιλουτίνοφ δήλωσε σχετικά: «Είναι δύσκολο γιατί είναι από τους παίκτες κλειδιά και ειδικά με τον τρόπο που έπαιζε τελευταία».

Όσον αφορά την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: «Είναι ο λόγος που επέστρεψα. Είναι τρομερό και είναι ο λόγος που γύρισα. Είναι μοναδικό συναίσθημα».

@Photo credits: LATO KLODIAN