Νταβίντοβατς: «Ο Μίλος θα με σταύρωνε αν έχανα το τρίποντο»! (vid)

Νταβίντοβατς: «Ο Μίλος θα με σταύρωνε αν έχανα το τρίποντο»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο Μίλος Τεόντοσιτς έβγαλε μια αδιανόητη ασίστ στην πρόσφατη αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Αρμάνι Μιλάνο έχοντας ως αποδέκτη τον Ντέγιαν Νταβίντοβατς, ο οποίος αποκάλυψε την... απειλή του Σέρβου γκαρντ αν έχανε το τρίποντο.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει μετατρέψει τις ασίστ σε... επιστήμη και το επιβεβαίωσε εκ νέου κόντρα στην Αρμάνι, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με 62-76 μολονότι έχασε από νωρίς με τραυματισμούς τον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον Μάικ Τόμπεϊ.

Ο Σέρβος γκαρντ είδε με την άκρη του ματιού τον Νταβίντοβατς και του έβγαλε μια μακρινή πάσα υπό την πίεση δυο παικτών της Αρμάνι, με την οποία ο συμπαίκτης του ευστόχησε σε τρίποντο.

«Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να μην αστοχήσω! Ευτυχώς τα κατάφερα. Δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έχανε. Αμέσως μετά το τρίποντο ο Μίλος μου είπε ότι θα με... σταύρωνε αν το έχανα» εξήγησε ο Νταβίντοβατς, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην προσεχή αναμέτρηση με την Μπασκόνια.

«Η Μπασκόνια είναι μια δύσκολη ομάδα, παίζει πολύ στο transition και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εκείν το ματς στην Ισπανία. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ένα γνώριμο πρόσωπο μας περιμένει, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι εκεί, έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε» σχολίασε σχετικά.