Μπασκόνια - Παναθηναϊκός: Ο ΜακΙντάιρ «εκτέλεσε ψυχρά» για τη νίκη (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο ΜακΙντάιρ ευστοχεί στο κρίσιμο σουτ με τον Παναθηναϊκό
Ο ΜακΙντάιρ, όπως και πριν λίγους μήνες στο ΣΕΦ, έτσι και τώρα κατάφερε να «εκτελέσει» τον Παναθηναϊκό και να δώσει τη νίκη στη Μπασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR τα έβαλε με τη Μπασκόνια στην Ισπανία για τη 18η αγωνιστική της Euroleague, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία πολύ μεγάλη και δύσκολη εντός έδρας νίκη.

Μπορεί η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ήταν για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης μπροστά στο σκορ και να φαινόταν ότι ελέγχουν τον ρυθμό, ωστόσο οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπόρεσαν να βρουν αντίδραση και μείωσαν σε απόσταση βολής. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, η μπάλα έφτασε στον ΜακΙντάιρ ο οποίος επανέλαβε κάτι το οποίο έχει κάνει ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν κόντρα σε ελληνική ομάδα, στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Ευστόχησε ενώ απέμεναν ελάχιστα κλάσματα για το τέλος και έδωσε το προβάδισμα στη Μπασκόνια, για το τελικό 75-73.

Λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου, ο ίδιος στο ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφού ευστόχησε σε παρόμοιο σουτ και έκανε το 75-74, ενώ απέμενε πάλι ελάχιστος χρόνος για τη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

@Photo credits: @EuroLeague