«Ταβάρες για Ρεάλ, Παναθηναϊκό ή ΝΒΑ», αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα

Η Ρεάλ υπέταξε την Μπανταλόνα και έκανε το 1-1 στα ημιτελικά της Liga Endesa
Με το... ζεματιστό θέμα του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες καταπιάστηκε το ισραηλινό Μέσο ONE, αναφέροντας και τον Παναθηναϊκό ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς του.

Ο Έντι Ταβάρες διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωσή του και ολάκερη η EuroLeague ακονίζει τα «μαχαίρια» της για να μπορέσει να αποκτήσει τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Ενα δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας ONE, κάνει τον απολογισμό των επιλογών του Ταβάρες, βάζοντας και τον Παναθηναϊκό στο... παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Σύμφωνα με αυτό, μπροστά στον Ταβάρες υπάρχουν τρεις επιλογές: Η παραμονή στη Ρεάλ, η μετακίνηση στον Παναθηναϊκό, αλλά και η επιστροφή στο ΝΒΑ, όπου δοκίμασε να αγωνιστεί με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μάλιστα, από την πλευρά του ΝΒΑ φαίνεται πως υπάρχει πρόταση στο τραπέζι που φτάνει μέχρι τα 7 εκατομμύρια δολάρια (μεικτά).

Ο Ταβάρες φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από το 2017 και έχει κατακτήσει δύο φορές τη EuroLeague, ενώ στο Final Four του 2023 ήταν ο MVP.

@Photo credits: EuroLeague