Ερυθρός Αστέρας: Ουρές 300 μέτρων για ένα εισιτήριο με την Παρτιζάν

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Παρτιζάν το βράδυ της Πέμπτης (4/1, 21:00) και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου σχημάτισαν ουρές 300 μέτρων έξω από το «Μαρακανά» για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο!

Ο Ερυθρός Αστέρας αρχίζει τις υποχρεώσεις του στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (2/1) και ακολούθως επιστρέφει στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν (4/1, 21:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προχώρησε σε αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, με δεδομένο ότι ο Φρέντι Γκιλέσπι αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στη ρακέτα ενώ αποχώρησαν οι Σαμπάζ Νέιπιερ και Όγκνιεν Κούζμιτς για την Αρμάνι Μιλάνο και τη Ζελέζνικ, αντίστοιχα.

Όσον αφορά το ματς με την Παρτιζάν στη Stark Arena, η μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου αναμένεται να είναι κατάμεστη το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα, μάλιστα με το ρεπορτάζ της Mozzartsport, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα σχημάτισαν ουρές 300 μέτρων έξω από το «Μαρακανά» για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο.

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει από τη 15η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 6-11 ενώ η Παρτιζάν βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 9-8.

@Photo credits: Mozzartsport