Ολυμπιακός: Μόλις 500 εισιτήρια έμειναν για το ματς με την Αρμάνι

Newsroom
Ολυμπιακός: Μόλις 500 εισιτήρια έμειναν για το ματς με την Αρμάνι
Ένα ακόμη sold out βρίσκεται προ των πυλών στο ΣΕΦ, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο (2/1, 21:15).

Μόλις 500 «μαγικά χαρτάκια» έχουν μείνει ακόμα για να ολοκληρωθεί το sold out στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενόψει της πρεμιέρας του β' γύρου στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 18η αγωνιστική της Euroleague η οποία θα είναι και η πρώτη για το νέο έτος. Μάλιστα αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο φαληρικό παλέ καθώς οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» είναι έτοιμοι να εξαφανίσουν και τα εναπομείναντα εισιτήρια γι' αυτό το ματς.

Όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος είχε αποχωρήσει από το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη, με τον Κώστα Παπανικολάου να ζητάει (και θα την έχει) τη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας.

Το τζάμπολ θα δοθεί το βράδυ της Τρίτης (2/1, 21:15) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime ενώ θα υπάρχει και πλήρης κάλυψη από το live του Gazzetta.