Τόπιτς: «Αν μου πει ο Σφαιρόπουλος να πεθάνω στο παρκέ, θα το κάνω»

Τόπιτς: «Αν μου πει ο Σφαιρόπουλος να πεθάνω στο παρκέ, θα το κάνω»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Νίκολα Τόπιτς με τη φανέλα της Μέγκα
Ο Νίκολα Τόπιτς μίλησε για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Ερυθρός Αστέρας πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκολα Τόπιτς στο ρόστερ του συλλόγου, μετά τη διακοπή του δανεισμού του στη Μέγκα.

Ο 18χρονος Σέρβος γκαρντ κλήθηκε πίσω από τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει στη θέση η αποχώρηση του Σαμπάζ Νέιπιερ για την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Τόπιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, υποστηρίζοντας ότι είναι όνειρό του να παίξει για τη συγκεκριμένη ομάδα μπροστά στους φιλάθλους της ενώ αναφέρθηκε και στον Έλληνα τεχνικό του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόπιτς:

«Το όνειρό μου εδώ και πολλά χρόνια ήταν να παίξω για τον Ερυθρό Αστέρα. Μεγάλωσα ως οπαδός της ομάδας. Θα σημαίνει τα πάντα για εμένα να παίξω μπροστά από 20.000 οπαδούς. Δεν μπορούσα να πω όχι στο να παίξω στην Euroleague.

Είναι μεγάλο ρίσκο αλλά είμαι έτοιμος. Πιστεύω 100% στον εαυτό μου. Ο πατέρας μου, ο ατζέντης μου, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και εγώ καταλαβαίνουμε ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να επηρεάσει τις πιθανότητές μου για το Drafr αν δεν τα πάω καλά. Είμαι όμως έτοιμος να συμμετάσχω και να «παλέψω».

Ό,τι και να πει ο Σφαιρόπουλος θα το κάνω. Αν μου πει να πεθάνω πάνω στο παρκέ, θα πεθάνω. Οτιδήποτε χρειάζεται ο προπονητής, θα προσπαθήσω τα μέγιστα ώστα να το κάνω».

@Photo credits: aba-liga.com