Μεσίνα για Νέιπιερ: «Ήταν ένα αστείο που παρεξηγήθηκε»

Μεσίνα για Νέιπιερ: «Ήταν ένα αστείο που παρεξηγήθηκε»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μεσίνα για Νέιπιερ: «Ήταν ένα αστείο που παρεξηγήθηκε»
Ο Ετόρε Μεσίνα προσπαθεί να βάλει τέλος στην όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την περίπτωση του Νέιπιερ, λέγοντας ότι η δήλωσή του που άρχισε όλο τον χαμό ήταν απλά ένα αστείο.

Ένα τέλος στην όλη περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες και αφορά τον ίδιο και τον Σαμπάζ Νέιπιερ, προσπαθεί να δώσει ο Ετόρε Μεσίνα.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε στη σέρβικη «Meridian Sport», ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, υποστήριξε ότι η αρχική δήλωση η οποία έβαλε την «σπίθα» ώστε να δημιουργηθεί όλος αυτός ο χαμός ήταν ένα αστείο το οποίο παρεξηγήθηκε, αφήνοντας μάλιστα αιχμές προς τον δημοσιογράφο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ετόρε Μεσίνα:

«Αστειεύτηκα όταν είπα ότι λογικά τώρα ο Σαμπάζ θα ήθελε να είναι μαζί μας.Ο δημοσιογράφος το άφησε να περάσει ως θέση μου. Αν το προσέξατε, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από εκείνον. Από αυτό καταλαβαίνεις αρκετά. Όχι, καταλαβαίνεις τα πάντα.

Έχω απόλυτο σεβασμό ως προς τον Σαμπάζ. Ήρθε στο Μιλάνο, έπαιξε καλά, κερδίσαμε τον τίτλο μαζί κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα όπως είναι η Βίρτους... και φυσικά, θέλαμε να παραμείνει στον σύλλογο, λυπηθήκαμε όταν δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε. Αλλά αυτή είναι η ζωή. Ήθελε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Ήμουν πολύ λυπημένος για ό,τι συνέβη. Και επαναλαμβάνω, έχει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν υπήρξε αντίδραση από τον δημοσιογράφο. Συνήθως εσείς (οι δημοσιογράφοι) έχετε τον τελευταίο λόγο.

Λυπάμαι που το κατάλαβαν με λάθος τρόπο εδώ».