Οι εξηγήσεις του Μεσίνα για τον σάλο με τον Νέιπιερ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλει να γυρίσει, ήταν ερμηνεία των ΜΜΕ»

.
Ο Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στον ντόρο που ξέσπασε γύρω από τον Σαμπάζ Νέιπιερ και τη δήθεν επιθυμία περί επιστροφής του στο Μιλάνο, εξηγώντας πως ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Έτορε Μεσίνα στο ιταλικό ΜΜΕ «Il Foglio» προκάλεσε... διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι αφού ο «Έκτορας» φέρεται να δήλωσε ότι ο Σαμπάζ Νέιπιερ στέλνει μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο Μιλάνο!

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε μέσω Instagram στον Μεσίνα, ζητώντας του να πάψει να λέει ψέματα στους οπαδούς της Αρμάνι και ο Ιταλός προπονητής τοποθετήθηκε δημόσια, δίνοντας τη δική του εκδοχή.

«Σχετικά με μια δήλωση που μου απέδωσε σήμερα το πρωί μια ιταλική εφημερίδα και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από πολλές ιστοσελίδες, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής. Ποτέ δεν είπα ούτε υπέθεσα ότι ο Νέιπιερ έχει εκφράσει σε κάποιον την επιθυμία να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο. Ηταν ερμηνεία των δημοσιογράφων. Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό στον Νέιπιερ και στον Ερυθρό Αστέρα. Έχουμε ως αρχή να μην μιλάμε ποτέ για παίκτες άλλων ομάδων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Olimpia Milano