Ιβάνοβιτς: Αποκάλυψε τι εντολή είχε δώσει στην τελευταία επίθεση της Μπασκόνια

Newsroom
Ιβάνοβιτς: Αποκάλυψε τι εντολή είχε δώσει στην τελευταία επίθεση της Μπασκόνια
Ο Κόντι Μίλερ-Μακιντάιρ «κλείδωσε» τη νίκη της Μπασκόνια στο Φάληρο όμως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχτηκε πως ήθελε η μπάλα να πάει στον Τσίμα Μονέκε!

H Μπασκόνια πανηγύρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» στην τέταρτη ήττα έπειτα από επτά αγωνιστικές στη regular season και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή σεβαστήκαμε πολύ τον Ολυμπιακό αλλά μόλις πήρε το προβάδισμα αρχίσαμε να παίζουμε καλά.

Παίξαμε άμυνα, βελτιώσαμε την άμυνα μας. Μετά πήρε τρελό ρυθμό ο αγώνας, αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό αλλά μείναμε στο ματς. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί με το τελευταίο σουτ του ΜακΙντάιρ και ελπίζω αυτό να του δώσει ψυχολογία για να παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Ο Μαυροβούνιος προπονητής σχολίασε το νικητήριο καλάθι του Κόντι Μίλερ-Μακιντάιρ και το αν είχε δώσει αυτή την εντολή: «Θέλαμε να πάρει τη μπάλα ο Μόνεκε αλλά τον έπαιξαν καλή άμυνα και έτσι κράτησε τη μπάλα ο ΜακΚιντάιρ, πήρε μια πολύ καλή προσπάθεια και έβαλε ένα μεγάλο σουτ».

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO