Ολυμπιακός: Με... όπλο το ΣΕΦ κόντρα στη Μπασκόνια για να επιστρέψει στις νίκες

Νίκος Καρφής
.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπασκόνια (19:15, 9/11) για την 7η αγωνιστική της Euroleague και αναζητά το ροζ φύλλο αγώνα.

Επιστροφή στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Μπασκόνια (9/11, 19:15, Novasports Prime) και έχουν μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα κόντρα στη Φενέρ.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει ρεκόρ 3-3, ενώ οι Βάσκοι βρίσκονται στο 2-4 και δυσκολεύονται αρκετά, όμως ελπίζουν πως θα αλλάξει το κλίμα με τον Ιβάνοβιτς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Μπασκόνια (9/11, 19:15), ενώ εκτός παραμένει ο Σίκμα που όμως ξεκίνησε τρέξιμο και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Από την πλευρά των Βάσκων, αμφίβολος είναι ο Μάνιον και ο Ντιοπ, ενώ off είναι ο τραυματίας Ρογκαβόπουλος.

Ο Κάνααν μίλησε για το ματς και τόνισε πως η ομάδα του θα περιμένει να περάσει η... καταιγίδα των τραυματισμών, ενώ στάθηκε στη δική του άμυνα με σκοπό να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε την εμπιστοσύνη στους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την αγορά. Ξεκαθάρισε πως θα προχωρήσουν σε προσθήκη μόνο για παίκτη μεγάλης ποιότητας που θα κάνει καλύτερη την ομάδα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου
19:15 Ολυμπιακός - Μπασκόνια
19:30 Αναντολού Εφές - Ζαλγκίρις Κάουνας
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου
21:30 Αρμάνι Μιλάνο - Βαλένθια
21:30 Παρτιζάν - Φενέρμπαχτσε
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης- Βίρτους Μπολόνια

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου
21:00 Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός
21:30 Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
22:00 Μονακό - Βιλερμπάν