Κάνααν: «Θα περιμένουμε να περάσει η... καταιγίδα, να είμαστε μαζί»

Newsroom
Κάνααν
Ο Αϊζάια Κάνααν στάθηκε στις απουσίες του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε για την άμυνα που θα παίξει κόντρα στη Μπασκόνια.

Στην μάχη του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια στάθηκε ο Αϊζάια Κάνααν και τόνισε πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος αμυντικά για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

«Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε δυνατά. Είναι ομάδα με νέο προπονητή και συνήθως όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές, η ομάδα βρίσκει ενέργεια γιατί προσπαθεί να αποδείξει κάτι. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς», ανέφερε αρχικά.

Για τους σημαντικούς σουτέρ των Βάσκων: «Δεν ανησυχώ για το τι μπορεί ο αντίπαλος να κάνει. Είμαι συγκεντρωμένος στο τι πρέπει εγώ να κάνω, στο τι χρειάζεται η ομάδα μου. Θα βγω και θα παίξω άμυνα, γιατί όπως είπατε έχουν παίκτες που σουτάρουν καλά την μπάλα. Θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος αμυντικά και να κάνω αυτό που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Για τους τραυματισμούς: «Με όλα όσα έχουμε περάσει από την προετοιμασία μέχρι τώρα που δεν είχαμε όλη την ομάδα, μου αρέσει το που βρισκόμαστε. Ξέρουμε πως μόνο μπορούμε να βελτιωθούμε με την επιστροφή των τραυματιών. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει η... καταιγίδα και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Έχουμε πάντα τις πιθανότητές μας κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».