Μπαρτζώκας: «Ο Γουόκαπ αγωνίστηκε με ένα σφίξιμο στη μέση, σημαντικό που μοιράσαμε τον χρόνο»

Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Εφές πως ο Τόμας Γουόκαπ αγωνίστηκε με ένα σφίξιμο στη μέση και υπήρξε κομβικό πως μοιράστηκε ο χρόνος μεταξύ των παικτών.

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα εύκολο βράδυ, επικράτησε της Εφές και έφτασε τις τρεις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές στην EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του αλλά και στο ότι μοιράστηκε ο χρόνος, αναφέροντας πως ο Τόμας Γουόκαπ αγωνίστηκε με ένα σφίξιμο στη μέση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Ήταν πολύ σοβαρή εμφάνιση από την ομάδα μας. Πραγματικά συγκεντρωμένοι αμυντικά στους Λάρκιν, Μπομπουά, Μπράιαντ, Τόμπσον. Η επίθεση της Εφές είχε 57 πόντους στο τέλος. Μοιράσαμε την μπάλα λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε στο παιχνίδι όλους τους παίκτες και οδηγηθήκαμε σε σωστές αποφάσεις.

Έχουμε περισσότερους παίκτες στην προπόνηση και χρόνο για το παιχνίδι, θεωρούμε πολύ σημαντική τη νίκη και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς για την Basket League. Καλή τύχη στην Έφες και τον κόουτς Τσαν».

Για το αν μετέφερε άγχος η μεγάλη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας επί της Γουέστ Χαμ: «Αποδείχθηκε πως όχι, βλέπαμε το ματς στα αποδυτήρια όσο μπορούσαμε, προφανώς μένοντας συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Ο κόσμος δημιούργησε για άλλη μια φορά ζεστή ατμόσφαιρα. Τα παιχνίδια μας είναι γιορτή, κερδίζουμε, χάνουμε αλλά πάντα προσπαθούμε. Δεν είχαμε άγχος, το γεγονός ότι μοιράσαμε τον χρόνο ήταν σημαντικό.

Ο Γουόκαπ έπαιξε 21 λεπτά με ένα σφίξιμο στη μέση και ότι έπαιξε τόσο χρόνο ήταν σημαντικό. Αλλά είδατε ότι όσοι παίξανε στην περιφέρεια, ο Γκος και όσοι παίξανε δίπλα του ήταν πολύ καλοί σε δημιουργία και εκτέλεση».

@Photo credits: eurokinissi