Βιλερμπάν: «Τρίζει» η καρέκλα του Τι Τζέι Πάρκερ

Βιλερμπάν: «Τρίζει» η καρέκλα του Τι Τζέι Πάρκερ

Βιλερμπάν: «Τρίζει» η καρέκλα του Τι Τζέι Πάρκερ
Η θέση του Τι Τζέι Πάρκερ στον πάγκο της Βιλερμπάν δεν λογίζεται πλέον ως ασφαλής, με τη γαλλική ομάδα να σκέφτεται το σενάριο της αντικατάστασής του.

Η Βιλερμπάν έχει ξεκινήσει τη EuroLeague με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, με διαφορά που φτάνει στους 47 πόντους. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 94-73 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική, στη Γαλλία, γνώρισε βαριά ήττα με 88-62 από την Παρτίζαν.

Σύμφωνα με το BeBasket η θέση του προπονητή της ομάδας, Τι Τζέι Πάρκερ κρίνεται επισφαλής, αφού και στα δύο ματς η ομάδα μοιάζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας, Γκαετάν Μουλέρ έχει δηλώσει ότι στόχος είναι μία θέση στα play-offs, ενώ το μπάτζετ της ομάδας φαίνεται να είναι στα 21 εκατομμύρια ευρώ!

Πάρκερ: «Δεν μπορώ να απαντήσω για την απάθεια»

«Δεν μπορώ να απαντήσω», ήταν η απόκριση του Πάρκερ όταν ρωτήθηκε για την απάθεια της ομάδας του. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζουμε έτσι από τη στιγμή που είναι το πρώτο εντός έδρας ματς».

Πάντως, ο Τι Τζέι Πάρκερ έχει συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν μέχρι το 2026 και η απόφαση για την αντικατάστασή του θα περάσει από τα χέρια του αδερφού του και μέλους του Hall of Fame, Τόνι Πάρκερ.