Ολυμπιακός: Το ανανεωμένο VIP Room του ΣΕΦ και ο... θρυλικός διάδρομος (vid)

Ολυμπιακός: Το ανανεωμένο VIP Room του ΣΕΦ και ο... θρυλικός διάδρομος (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ολυμπιακός
Οι αλλαγές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι φανερές, με τον... θρυλικό διάδρομο να έχει τις φανέλες των μεγαλύτερων παικτών και προπονητών στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό όλα κινούνται γύρω από τη σπουδαία βραδιά του Βασίλη Σπανούλη. Στην τελετή που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον θρυλικό αρχηγό του, μπορεί να ρίξει κανείς μια ματιά στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Το οποίο άλλωστε είναι ανανεωμένο τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ. Το VIP Room έχει ανανεωθεί, όντας πλέον ένα υπερσύγχρονο μέρος για τους... εκλεκτούς καλεσμένους της ΚΑΕ.

Το Gazzetta βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τις εικόνες από το ανανεωμένο VIP Room του ΣΕΦ.

Ο... θρυλικός διάδρομος του ΣΕΦ

Ωστόσο οι αλλαγές δε μένουν εκεί. Το μαύρο κυριαρχεί στις εξέδρες ως φόντο για να κάνει ακόμα πιο ατμοσφαιρικό το παρκέ, με μερικές ακόμα θέσεις να έχουν τοποθετηθεί πέριξ του αγωνιστικού χώρου και να έχουν αυξήσει τη χωρητικότητα κατά 600 οπαδούς.

Βέβαια ακόμα και η είσοδος από τον χώρο των VIP έχει αλλάξει πλήρως. Οι... θρύλοι των «ερυθρολεύκων» ανά τα χρόνια, μπορούν να δουν πλέον τη φανέλα τους να κοσμεί τον συγκεκριμένο διάδρομο. Φυσικά μεταξύ αυτών ο Σπανούλης, δίπλα στους Πρίντεζη, Πάσπαλιε αλλά και τις μορφές των Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιάννη Ιωαννίδη που... μαγνητίζουν τα βλέμματα. Πρώτα από όλους όμως, αντικρίζει κανείς τις φανέλες των Φορντ και Τάρπλεϊ.

1

1

1