Καμπάτσο: «Τα χρήματα είναι σημαντικός παράγοντας αλλά όχι ο κύριος»

Καμπάτσο: «Τα χρήματα είναι σημαντικός παράγοντας αλλά όχι ο κύριος»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Φακούντο Καμπάτσο στην αναμέτρηση Βιλερμπάν - Αστέρα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία, ο Φακούντο Καμπάτσο παραδέχτηκε ότι η επιστροφή του στη Μαδρίτη δε βασίστηκε στα χρήματα.

Ο Φακούντο Καμπάτσο επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία από τις σημαντικότερες μετακινήσεις του καλοκαιριού. Ο Αργεντίνος γκαρντ έδωσε μία συνέντευξη στη Marca, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για αυτήν του την επιλογή.

«Τα χρήματα είναι ένας σημαντικός παράγοντας αλλά όχι ο κύριος. Αυτό πρέπει να το λαμβάνεις υπόψιν σου όταν παίρνεις αποφάσεις, είτε στο μπάσκετ είτε στη ζωή. Προσπαθώ να τις παίρνω χωρίς τα χρήματα να είναι το κύριο πράγμα. Βάζω τα πάντα στη ζυγαριά και αποφασίζω ανάλογα με το τι με κάνει πιο ευτυχισμένο. Αυτό έκανα σε όλη μου την καριέρα. Εκπλήρωσα το όνειρο του ΝΒΑ, τώρα επιστρέφω στη Μαδρίτη» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Καμπάτσο.

Ο Αργεντίνος άλλωστε είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, που φέρεται να του είχε κάνει μια μεγάλη πρόταση την οποία και αρνήθηκε για να γίνει εκ νέου παίκτης της Ρεάλ. Την περασμένη σεζόν μέτρησε με τον Ερυθρό Αστέρα 15 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μέσο όρο, σε 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε μετά την απαγόρευση των Σέρβων.