Γκιστ στο Gazzetta: «Ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πετύχει κάτι ξεχωριστό φέτος»

Γκιστ στο Gazzetta: «Ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πετύχει κάτι ξεχωριστό φέτος»
Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στο Gazzetta μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν και πίστωσε τους «ερυθρόλευκους» για την επίτευξη κάτι ξεχωριστού αυτή τη σεζόν στη EuroLeague.

Κάθε φορά που ο Τζέιμς Γκιστ πατούσε το παρκέ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν... κατακόκκινο πανί. Το παρελθόν δεν μπορεί να λησμονηθεί.

Για τον 35χρονο φόργουορντ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Βιλερμπαν μέχρι το τέλος της σεζόν, σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που επιστρέφει στο ΣΕΦ, δίχως τα πράσινα του Παναθηναϊκού πάνω του. Μπορεί να μην είναι και η τελευταία.

Για τον Γκιστ όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Και τα λατρεύει! Ο φόργουορντ της Βιλερμπάν μίλησε στο Gazzetta μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού και εξήγησε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν έτοιμοι να πετύχουν κάτι ξεχωριστό!

«Είναι πάντα καλό όταν αγωνίζομαι σε αυτό το γήπεδο. Πάντα υπάρχει ένα καλό συναίσθημα, γιατί ξέρω ότι θα έχω ένα ανταγωνιστικό ματς. Η ιστορία με όλα τα ματς που έχω παίξει τα προηγούμενα χρόνια είναι κάτι που πάντα περιμένω να ζήσω, ειδικά με τους Έλληνες φιλάθλους. Όλες οι αποδοκιμασίες είναι μέρος του παιχνιδιού, όποιος δεν το δέχεται, ίσως δεν πρέπει να παίζει. Μου αρέσει, το λατρεύω, αυξάνει την ανταγωνιστικότητα», εξήγησε για τις αποδοκιμασίες από τις εξέδρες του ΣΕΦ.

Τζέιμς Γκιστ

Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί ένα ακόμα ντέρμπι «αιωνίων», αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ για την EuroLeague. Ο Γκιστ έχει αγωνιστεί σε τόσα πολλά ντέρμπι που έχει χάσει το μέτρημα. Ιδού τι είπε για το ματς: «Θα είναι ενδιαφέρον ματς. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το προηγούμενο ντέρμπι, κάτι που ήταν έκπληξη, αλλά την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει το δρόμο του και ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, νομίζω ότι θα κάνουν μεγάλα πράγματα φέτος».

Όσο για το ματς και την κακή εμφάνιση της Βιλερμπάν; «Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε τόσο καλό τον Ολυμπιακό. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μοιράζουν σωστά την μπάλα, είναι σε καλό ρυθμό, αν συνεχίσουν έτσι θα είναι σε θέση να πετύχουν κάτι ξεχωριστό φέτος».

@Photo credits: eurokinissi, EuroLeague