Η αντίδραση της ΕΟΚ στη συμφωνία Πιτίνο με Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Η αντίδραση της ΕΟΚ στη συμφωνία Πιτίνο με Παναθηναϊκό

bet365

Με έκπληξη ενημερώθηκαν στην ΕΟΚ για τη συμφωνία του ομοσπονδιακού προπονητή με τους «πράσινους».

Ευρωλίγκα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Παναθηναϊκός και ο Ρικ Πιτίνο θα συνεργαστούν ξανά μόνο που σε σχέση με την προηγούμενη φορά, οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

Ο Αμερικανός τεχνικός από τις 8 Νοεμβρίου έχει αναλάβει την Εθνική Ανδρών ενώ στις 11 Νοεμβρίου κατά την παρουσίαση του είχε αναφέρει πως, «Δεν υπάρχει χρηματικό ποσό ούτε θέση εργασίας που θα με εμπόδιζε από το να κοουτσάρω την Εθνική Ελλάδας. Όταν δεσμεύομαι με τον λόγο μου, δεν είναι δουλειά, αλλά τιμή» τονίζοντας πολλάκις την αφοσίωσή του στην ΕΟΚ.

Η ομοσπονδία πάντως αισθάνθηκε έκπληξη από τη συμφωνία του Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, «σίγουρα πλέον διαμορφώνονται νέες συνθήκες, νέα δεδομένα τα οποία οφείλουμε να επανεξετάσουμε. Ακολούθως θα τοποθετηθούμε επί του θέματος

Στην προ λίγων ημερών παρουσίαση του κ. Πιτίνο είχε πει δημοσίως 2-3 φορές πως δε θα ασχοληθεί με άλλη ομάδα».

Από την ΕΟΚ βγαίνει προς τα έξω μία μικρή έκπληξη λοιπόν αν και τις τελευταίες μέρες όλο και «φούντωνε» η φημολογία περί συμφωνίας των «πράσινων» με τον Ρικ Πιτίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα