Σπυριδοπούλου: «Με την ίδια διάθεση για τη νίκη κόντρα στην Κορέα!»

Gazzetta team
Σπυριδοπούλου: «Με την ίδια διάθεση για τη νίκη κόντρα στην Κορέα!»

bet365

Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε για το ματς... τελικό κόντρα στην Κορέα (25/9, 15:30) όπου με νίκη η Εθνική μας ομάδας θα πάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ ματς του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Τενερίφη.

«Η εμφάνιση απέναντι στη Γαλλία είναι ένα βήμα για να κάνουμε κάτι καλό αύριο με την Κορέα. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Καναδά δεν δείξαμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που είχαμε παρουσιάσει πέρυσι. Θεωρώ ότι αυτό είναι η αρχή, καθώς δείξαμε μαχητικότητα και πάθος, κάτι το οποίο μας χαρακτηρίζει. Θέλω να πιστεύω ότι και στο αυριανό παιχνίδι θα έχουμε την ίδια διάθεση και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε» δήλωσε η Σπυριδοπούλου και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Κορέα και έχουμε δουλέψει αρκετά. Το αυριανό παιχνίδι είναι νοκ άουτ και το θέλουμε πάρα πολύ για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση που είναι και ο στόχος μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και στα 40 λεπτά στο παιχνίδι και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κεραμιδάς θα έχει για πρώτη φορά ετοιμοπόλεμη στο Παγκόσμιο την Κατερίνα Σωτηρίου, αφού έδειξε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην μέση Η Εθνική στο σημερινό ρεπό είχε την ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες και να δουλέψει με άνεση την τακτική για το ματς με την Κορέα.

 

Τελευταία Νέα