Τσέκενης: «Η Νίκη Αμαρουσίου να επανέλθει δριμύτερη»

Gazzetta team
Τσέκενης: «Η Νίκη Αμαρουσίου να επανέλθει δριμύτερη»

bet365

Ο Ανδρέας Τσέκενης, εκ των παλαιότερων αθλητών της Νίκης Αμαρουσίου, μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Η νέα σεζόν θα βρει τη Νίκη Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ έπειτα από τον περσινό υποβιβασμό και ο Ανδρέας Τσέκενης έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Έπειτα από πολλά χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες, η νέα σεζόν θα μας βρει στην Α' ΕΣΚΑ. Νέα δεδομένα, νέες απαιτήσεις, νέα αρχή… Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε δριμύτεροι. Ο περσινός υποβιβασμός είναι έξτρα κίνητρο για όλους και ειδικά για τα παιδιά που έχουν παραμείνει από πέρσι, έχοντας ζήσει στο παρελθόν σημαντικές νίκες κι επιτυχίες με τη Νίκη Αμαρουσίου όπως, για παράδειγμα, η άνοδος στη Β’ Εθνική.

Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, όλοι μαζί… Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι προκειμένου να επιστρέψουμε! Δεν θα είναι εύκολο ωστόσο υπάρχει διάθεση και κίνητρο για να δημιουργήσουμε, αρχικώς, μια ανταγωνιστική ομάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ανέφερε στο nikiamarousiou.gr.

 

Τελευταία Νέα