Αμιέλ: «Το Περιστέρι μάς νίκησε σε... όλα»!

Αμιέλ: «Το Περιστέρι μάς νίκησε σε... όλα»!

Gazzetta team
Αμιέλ: «Το Περιστέρι μάς νίκησε σε... όλα»!

bet365

Ο προπονητής της Νίμπουρκ, Όρεν Αμιέλ παραδέχτηκε ότι το Περιστέρι winmasters κυριάρχησε κατά κράτος στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο κλειστό της Τζον Κένεντι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρέπει να συγχαρούμε το Περιστέρι για τη νίκη του. Είχαν εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες, που τις αξιοποίησαν προς όφελος τους με την αλλαγή σκυτάλης. Παίζανε καλό μπάσκετ, αλλά σήμερα μας κερδίσανε παίζοντας πολύ καλύτερα από εμάς. Όταν χάνω δεν συνηθίζω να κοιτάζω την στατιστική για 24 ώρες, ώστε να μην ψάχνω δικαιολογίες. Έπαιξαν σκληρά, έξυπνα, μας νίκησαν στα ριμπάουντ, ήταν καλύτεροι στην άμυνα, μας νίκησαν σε όλα! Τώρα εμείς θα ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι μας για το πρωτάθλημα».

Παράλληλα, ο αρχηγός της τσέχικης ομάδας Πάβελ Πούμπρλα, υπογράμμισε: «Μας έκαναν αυτό που θέλουμε εμείς να κάνουμε στις άλλες ομάδες. Έτσι χάσαμε, βγήκαν στο γήπεδο επιθετικά, πήραν διαφορά στην πρώτη περίοδο και παρά τις προσπάθειες μας να μειώσουμε, δεν καταφέραμε να τους πλησιάσουμε καν, έβαζαν ξανά μπροστά την επιθετικότητα τους και δεν μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Σήμερα η άμυνα του Περιστερίου ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα να σκοράρουμε 65 πόντους. Αυτό τα λέει όλα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα