Λιούις: «Πήραμε τραβηγμένες προσπάθειες στο τέλος»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Λιούις: «Πήραμε τραβηγμένες προσπάθειες στο τέλος»

bet365

Ο Αμερικάνος γκαρντ του ΠΑΟΚ προσπάθησε να εξηγήσει τα αίτια της ήττας από την Μπεσίκτας.

Οι δηλώσεις του Ντζεκουάν Λιούις αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, για 35 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι αλλά στο τέλος δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και γνωρίσαμε μια πολύ κακή ήττα. Στα τελευταία λεπτά υπήρξαν στιγμές όπου δεν αντιδράσαμε σωστά, ίσως να πήραμε προσπάθειες που ήταν τραβηγμένες… δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση».

Σε ερώτηση για το αν ο αγώνας του θύμισε αυτόν με τον Ιωνικό όπου ο ΠΑΟΚ επίσης κατέρρευσε στο τέλος, είπε: «Μάλλον είναι κάπως διαφορετικό. Η ομάδα έκανε λάθη, το γεγονός ότι έχασε κάποια σουτ κι έκανε λάθη έδειξαν ότι δεν είχαμε συγκέντρωση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια μια ομάδα με μεγαλύτερο αγωνιστικό προϋπολογισμό: «Δεν έχει σημασία. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου, έχουμε φοβερά παιδιά. Δεν είναι θέμα μπάτζετ αλλά τι βγάζεις στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να βγαίνουμε και να παίζουμε σκληρά. Στο τέλος της ημέρας πάντα βγαίνεις για να κερδίσεις και δεν σκέφτεσαι τα μπάτζετ. Έχουμε καλή ομάδα και πάντα θέλουμε να παλέψουμε. Θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για το στοιχείο που λείπει από τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και να παίζουμε 40 λεπτά. Τα 35 λεπτά δεν είναι αρκετά και να βγάζουμε στον αγώνα όλη τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα