Οι «Δικέφαλοι» επιστρέφουν στην Ευρώπη!

Gazzetta team
Οι «Δικέφαλοι» επιστρέφουν στην Ευρώπη!

bet365

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Χάποελ Χολόν στο «Παλατάκι» με την επιστροφή του Basketball Champions League, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

«Διακοπές» τέλος για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να επιστρέφουν για τα καλά.

Το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Χολόν (08/01, 19:30, NS2) και θέλει την νίκη για να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στον δεύτερο όμιλο.

Αγωνιστικά, ο Ντάριους Γκάρετ επέστρεψε στην δράση, ενώ αμφίβολος είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για να προλάβει το ματς.

Η ΑΕΚ, που κρατάει την πρωτιά στον όμιλο της, ταξιδεύει μέχρι την Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ (08/01, 21:00, ΕΡΤ2).

Οι κάτοχοι του τροπαίου της διοργάνωσης θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψουν δυναμικά στην Ευρώπη, μια αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των Ομίλων.

Ντεμπούτο στην διοργάνωση θα κάνει ο Ντελρόι Τζέιμς, που επέστρεψε στα κιτρινόμαυρα, με τον Τζόρνταν Θίοντορ να μένει στην Αθήνα για προπονήσεις, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα με την άφιξή της από την Βαμβέργη.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα