Παπαθεοδώρου: «Δεν λέει κάτι το 5-3»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Δεν λέει κάτι το 5-3»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε «τεράστια» τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βενέτσια, αλλά επισήμανε ότι το ρεκόρ νικών (5-3) δεν λέει κάτι στην παρούσα φάση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε αρχικά ότι «είναι μια τεράστια νίκη απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα με ποιότητα. Η Βενέτσια παίζει με πολλά τρίποντα, κάναμε εξαιρετική δουλειά σ’ αυτό το κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο. Στο ίδιο διάστημα είχαμε μόνο τέσσερα λάθη και λίγα χαμένα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πτώση στην απόδοση μας αλλά δεν τα παρατήσαμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η επιθετικότητα στην άμυνα και η βοήθεια του κόσμου μας οδήγησαν στη νίκη».

Σε ερώτηση για την επιλογή να περάσει η μπάλα στον Λίνο Χρυσικόπουλο στο τέλος του αγώνα, απάντησε ότι «θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την άμυνα του Ντέι στο χαμηλό ποστ. Ο Λίνος έκανε εξαιρετική δουλειά στο πρώτο αλλά ειδικά σε ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν καθοριστικός και στην αρχή και στο τέλος, αφού μας έδωσε ηρεμία και ανάσες».

Σχετικά με το rotation και τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Μιλένκο Τέπιτς, είπε ότι «είχε πρόβλημα από την Τρίτη. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μπήκε αλλά δεν ήταν έτοιμος κι έτσι δεν ρισκάραμε παραπάνω. Οι υπόλοιποι πλην του Πόουπ είχαν χρόνο συμμετοχής. Είναι όλοι χρήσιμοι και σημαντικοί.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για τις πέντε συνεχόμενες νίκες και απάντησε ότι «ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Υπάρχουν δύο πολύ ποιοτικές ομάδες κι εμείς αντιπαρατάσσουμε την τεράστια προσπάθεια. Πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια στο όριο μας και λίγο παραπάνω. Οταν το κάνουμε, σημειώνουμε τέτοιες νίκες. Κρατάμε αυτές τις νίκες αλλά όλα τα ματς είναι σημαντικά. Δεν λέει κάτι το 5-3. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γυρίσει ανάποδα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Δεν έχουμε την ποιότητα παίζοντας στο 70% να κάνουμε μεγάλες νίκες. Δεν παίξαμε στο 100% στην τρίτη περίοδο και έγινε επιμέρους σκορ 9-22. Όσο παίζουμε στο 100% μπορούμε να φτάνουμε στο αποτέλεσμα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα