Κοντράρονται με τους αήττητους Προμηθέας και ΠΑΟΚ

Νίκος Καρφής
Κοντράρονται με τους αήττητους Προμηθέας και ΠΑΟΚ

bet365

Με τις δύο αήττητες ομάδες του BCL παίζουν ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης, αφού οι Πατρινοί υποδέχονται την Βίρτους Μπολόνια και η ομάδα της Θεσσαλονίκης φιλοξενείται από την Τενερίφη.

Η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Δύσκολο έργο έχουν τόσο ο Προμηθέας, όσο και ο ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, αφού θα κληθούν να κοντραριστούν με τις 2 αήττητες ομάδες της διοργάνωσης,

Οι Πατρινοί (με τον Όντουμ στη σύνθεση τους) που βρίσκονται στο 5-1 υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (19:30, Νοvasports 2 ΗD) και θέλει να την υποχρεώσει την πρώτη ήττα στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιατρά έχει 2/2 στην έδρα της (νίκες με Ολίμπια και Μπεσίκτας) στη διοργάνωση και θέλει να κρατήσει το αήττητο σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξει τον πρώην της ΑΕΚ, Κέβιν Πάντερ που είναι ο τρίτος σκόρερ της διοργάνωσης με 18.3 πόντους.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Μαργαρίτη θα δοκιμαστεί στην έδρα της Τενερίφης (21:30, ΕΡΤ3), η οποία έχει 6-0.

Το σύνολο του Παπαπαθεοδώρου βρίσκεται στο 3-3 και έχει 1 νίκη και 2 ήττες εκτός έδρας στη διοργάνωση. Ο Θαντ ΜακΦάντεν που έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17 είναι ο παίκτης που πρέπει να περιορίσει η ομαδα της Θεσσαλονίκης.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα