Γκρίφιν: «Μεγάλο το κίνητρο μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Γκρίφιν: «Μεγάλο το κίνητρο μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν υποστήριξε πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν πεισμώσει μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και θα κάνουν τα πάντα για την νίκη κόντρα στην Φουενλαμπράδα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε αρχικά στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να παίξουμε καλά και να είμαστε ενωμένοι. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκε υπέρ μας. Καταρρεύσαμε στην 3η περίοδο, κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ήττα μας. Θα είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη, θα έχουμε μεγάλο κίνητρο, γιατί το ματς με τον ΠΑΟΚ γλίστρησε μέσα από τα χέρια μας. Θα παλέψουμε σίγουρα για τη νίκη με την Φουενλαμπράδα».

Όσο για την Φουενλαμπράδα σχολίασε: «Δουλεύουμε πολύ την άμυνα στο τρανζίσιον. Να χρησιμοποιήσουμε σοφά τα φάουλ μας. Ξέρουμε πως τους αρέσει πολύ να τρέχουν. Θα είμαστε έτοιμοι για τους αιφνιδιασμούς και το τρανζίσιον και θα είμαστε "ένα" στην άμυνα, για να τους σταματήσουμε από αυτά που θέλουν να κάνουν».

Για τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ δήλωσε : «Είναι ένας συνδυασμός του να προσαρμοστώ στο νέο ρόλο που έχω, δεν έχω τόσο την μπάλα στα χέρια μου. Είμαστε 5 νέοι ξένοι στην ομάδα, άλλοι είναι τραυματίες. Δεν είναι τόσο η χημεία, όσο το να βρεθούμε όλοι μαζί. Κάναμε όλοι πολύ παρέα, από την προετοιμασία ακόμα. Πρέπει να μάθουμε ακόμα καλύτερα ο ένας τον άλλον, εντός κι εκτός παρκέ, για να λειτουργούν τα ένστικτά μας και να μην έχουμε άλλες δικαιολογίες για το πως είμαστε».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα