Να συνεχίσει να τρελαίνει κόσμο ο Προμηθέας!

Αντωνία Σπανού
Να συνεχίσει να τρελαίνει κόσμο ο Προμηθέας!

bet365

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την Μπεσίκτας και θέλει να συνεχίσει να τρελαίνει κόσμο στην Ευρώπη και να παραμείνει αήττητος.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται στο «Δημήτριος Τόφαλος» την Μπεσίκτας με έναν και μοναδικό στόχο, να παλέψει και να παραμείνει αήττητος (19:30, ΕΡΤ2). Oι Πατρινοί δεν θα έχουν εύκολο έργο, αφού η Μπεσίκτας είναι έμπειρη ομάδα, αλλά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από την νίκη πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μέχρι τώρα.

Η βοήθεια του κόσμου θα είναι σημαντική και ο Προμηθέας θέλει να συνεχίσει να κάνει την Ευρώπη να... παραμιλά, ενώ αν ο Προμηθέας καταφέρει να νικήσει την τούρκικη ομάδα θα γίνει η πρώτη ελληνική που το καταφέρνει αυτό στο Basketball Champions League.

Από την πλευρά της η Μπεσίκτας είναι ομάδα που γνωρίζει τις δυσκολίες της Ευρώπης, μετρά 1 νίκη και 2 ήττες μέχρι τώρα στην διοργάνωση και δεν θα ήθελε να με μια ήττα να μείνει μακρυά από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα