Στο Basketball Champions League και ο Άρης (pics)

Gazzetta team
Στο Basketball Champions League και ο Άρης (pics)

bet365

O Άρης θα συμμετάσχει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League διεκδικώντας την είσοδο στους ομίλους όπου έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας Πάτρας.

H Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση της FIBA με 4 ομάδες καθώς εκτός της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα, στη λίστα μπήκε και ο Άρης, ο οποίος θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο προκριματικό γύρο του BCL.

Από 'κει και πέρα, η διοργανώτρια αρχή έχει προβλέψει τέσσερις διαφορετικές ώρες για την έναρξη των αγώνων, προκειμένου, ανάλογα με τη ζώνη από την οποία προέρχεται κάποια ομάδα, να εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλάθλων και να συνδέσουν στις χώρες τους τη συγκεκριμένη ώρα με την έναρξη των αγώνων του BCL.

Το format, αλλά και οι ώρες των αγώνων έχουν συζητηθεί και αναλυθεί με τα τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων και οι ώρες επιλέχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή κάλυψη και τηλεθέαση των αγώνων. Οι αγώνες του BCL δε θα διασταυρώνονται με αντίστοιχους αγώνες ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

To BCL θα φιλoξενήσει την επόμενη σεζόν συνολικά 28 χώρες και 19 πρωταθλήτριες: 6 πρωταθλήτριες από τη Γαλλία, την Τσεχία, τη Σλοβενία, το Βέλγιο, τη Λετονία και την Πολωνία έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στην κανονική περίοδο ενώ δόθηκαν 2 wild cards για τη συμμετοχή απευθείας στους ομίλους, στην Μπολόνια και την ΑΕΚ.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα