Στο BCL για τα επόμενα πέντε χρόνια η Μπάμπεργκ του Ζήση! (pic)

Στο BCL για τα επόμενα πέντε χρόνια η Μπάμπεργκ του Ζήση! (pic)

Στο BCL για τα επόμενα πέντε χρόνια η Μπάμπεργκ του Ζήση! (pic)

Την συμμετοχή της Μπάμπεργκ στο Basketball Champions League για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή διοργανώτρια αρχή.

Στο BCL... μετακόμισε η Μπάμπεργκ!

Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA, η ομάδα του Νίκου Ζήση θα συμμετέχει στο θεσμό για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Είναι σημαντικό να σχεδιάσουμε με ασφάλεια τα επόμενα χρόνια. Λάβαμε την πρόσκληση για μακρόχορνη συνεργασία από το BCL. Είμαστε σίγουροι πως το BCL θα συνεχίσει να κερδίζει έδαφος τα επόμενα χρόνια και θα γίνει η καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλα κλαμπ της Ευρώπης», ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ, Ρολφ Μπέγιερ.

«Είμαστε χαρούμενοι που η Μπάμπεργκ έρχεται στην οικογένεια του BCL. Η καλύτερη γερμανική ομάδα των τελευταίων 15 ετών και ένα από τα τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ δεσμεύτηκε μακροχρόνια με το BCL και αυτή είναι μια επιβεβαίωση ότι το BCL αναπτύσσεται ταχύτατα σε έναν ελίτ θεσμό. Ανυπομονούμε για αυτή τη συνεργασία μας με μια ομάδα που έχει μοναδική ατμόσφαιρα στην "Freak City"», ήταν τα λόγια του CEO της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνού.

Best of internet