Σάκοτα: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, δεν θέλω να γίνω προπονητής»

Σάκοτα: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, δεν θέλω να γίνω προπονητής»

Gazzetta team
Σάκοτα: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, δεν θέλω να γίνω προπονητής»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα φιλοξενήθηκε στο ΙΕΚ Ακμή και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι δεν είναι στα πλάνα του να ακολουθήσει την προπονητική μετά το τέλος της καριέρας του.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε επίσης για το μέλλον του, την Εθνική ομάδα, αλλά για την περιπέτεια που βίωσε με τον τραυματισμό του.

Ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου. Σε αυτή την ομάδα ξεκίνησα, έμαθα πώς είναι να λειτουργείς μέσα σε μια ομάδα και έζησα ως αρχηγός τις πιο μεγάλες στιγμές και θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ»

Για την Εθνική Ομάδα: «Δεν θέλουμε να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για μια χαμένη γενιά στο ελληνικό μπάσκετ. Θα δώσουμε τα πάντα για την Εθνική Ομάδα. Ό,τι είμαι στο μπάσκετ το οφείλω στην Ελλάδα».

Για την περιπέτεια της υγείας του και τον μεγάλο τραυματισμό του πριν 8 χρόνια: «Τότε εκτίμησα τα απλά πράγματα στη ζωή, όπως το να μπορείς να πιεις ένα ποτήρι νερό και, πλέον, όταν χάνεις έναν αγώνα, σκέφτεσαι αυτές τις δυσκολίες και σου είναι ευκολότερο να το ξεπεράσεις».

Για το μέλλον του: «Με τίποτα δεν θα ήθελα να γίνω προπονητής, διότι το έχω ζήσει για πάνω από 15 χρόνια μέσα στο σπίτι μου με τον πατέρα μου, και μου αρέσουν τα μαλλιά μου και δεν θα ήθελα να ασπρίσουν γρήγορα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα