Σάκοτα: «Απίστευτο πως δεχθήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη»

Σάκοτα: «Απίστευτο πως δεχθήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως δεν τού έκανε έκπληξη ο τρόπος παιχνιδιού της Νίμπουρκ, όσο οι πόντοι που κατάφερε να πετύχει κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ, ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα. Δεν ξέρω τον λόγο που προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο με αυτούς, ειδικά στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε λίγο καλύτερα, είχαμε καλύτερες επιλογές. Δεν παίξαμε και όμως έξυπνα. Είναι απίστευτο το πώς δεχτήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη. Έτσι είναι το παιχνίδι, κάποιες φορές επιλέγεις να παίξεις με λάθος τρόπο. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα το παιχνίδι της Νίμπουρκ. Ίσως το σκοράρισμα.

Όλες αυτές τις μέρες ο κόσμος μιλούσε για τη Στρασμπούρ και το Final 4, ξεχνώντας πως βγήκαμε τρίτοι στον όμιλο, δεν είχαμε πλεονέκτημα.
Ξέρω πως έχουμε καλή ομάδα. Υπάρχει μια διαφορά δέκα πόντων. Θα παίξουμε πιο έξυπνα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει τεράστιο αβαντάζ για τη Νίμπουρκ. Η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν να παίξουμε δίχως Μαυροειδή και Καββαδά. Είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά όχι γι αυτού του είδους παιχνίδια
».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα