Τριφούνοβιτς: «Ευτυχώς λειτουργήσαμε σωστά στο τέλος»

Τριφούνοβιτς: «Ευτυχώς λειτουργήσαμε σωστά στο τέλος»

bet365

Μάλλον ανακουφισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Καρσίγιακα, Αλεξάνταρ Τριφούνοβις ο οποίος αναφέρθηκε στα τελευταία λεπτά τα οποία κράτησαν την ομάδα του εντός διεκδίκησης της πρόκρισης.

«Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα και ο τρόπος που παίζουν άμυνα είναι πολύ έξυπνος καθώς χρησιμοποίησαν τα 30 φάουλ που έκαναν υπέρ τους», είπε ο Σέρβος προπονητής ο οποίος μάλλον αιτιολόγησε τη διαφορά με εξίσου έξυπνο τρόπο.

«Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια καλή λειτουργία στην άμυνα με συνέπεια να δώσουμε ελεύθερα σουτ στον ΠΑΟΚ αλλά και τη δυνατότητα να τρέξει. Έτσι ο αγώνας έφθασε σε επικίνδυνο σημείο για μας. Ευτυχώς ο τρόπος που λειτουργήσαμε στο τελευταίο λεπτό μας βοήθησε, αφού ξυπνήσαμε και μειώσαμε», είπε.

Αναφέρθηκε έμμεσα στον δεύτερο αγώνα και στη διαφορά. «Δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλή, αλλά εγώ θα πρέπει να πω και πάλι στους παίκτες ότι ένας αγώνας διαρκεί σαράντα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να κερδίσει, εμείς θα δουλέψουμε πάνω σε κάποιους τομείς ώστε στην έδρα μας, σε γεμάτο γήπεδο, να προκριθούμε». Ο Τριφούνοβιτς ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται τυχερός με το γεγονός ότι η ομάδα του ηττήθηκε με μόλις έξι πόντους. «Νιώθω τυχερός γιατί είμαι υγιής κι γιατί έχω μια όμορφη οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση όμως, είτε χάναμε με 19 πόντους είτε τώρα που χάσαμε με έξι, πάλι θα υπήρχε το δεύτερο παιχνίδι».

Στάθηκε επίσης στον Ντόμινικ Ουότερς ο οποίος αποκόμισε ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο και… «θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή μας στην Τουρκία για να δούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του», είπε.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα