Θέλει να φέρει το BCL στο ΟΑΚΑ o Αγγελόπουλος!

Θέλει να φέρει το BCL στο ΟΑΚΑ o Αγγελόπουλος!

Gazzetta team
Θέλει να φέρει το BCL στο ΟΑΚΑ o Αγγελόπουλος!

bet365

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να προσπαθήσει να φέρει το Final Four του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ, αν η ΑΕΚ προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τη νίκη της κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μένει εκεί.

Ο πρόεδρος της βασίλισσας Μάκης Αγγελόπουλος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εκφράσει ανεπίσημα την επιθυμία τους στους υπευθύνους της διοργάνωσης για να φέρουν το Final Four του Basketball Champions League στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ, αν φυσικά η ομάδα φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το Final 4 θα φιλοξενηθεί στην έδρα μιας εκ των 4 ομάδων που θα βρεθούν στα ημιτελικά και η Ένωση, η οποία ανεβαίνει αγωνιστικά (μετά τις προσθήκες των Πάντερ και Χάντερ) και δεν έχει έναν δρόμο στρωμένο από... αγκάθια μέχρι την φάση των «4» (επόμενος αντίπαλος η Νίμπουργκ και αν περάσει παίζει με Νεπτούνας ή Στρασμπούρ) είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει να φέρει την διοργάνωση στo «Νίκος Γκάλης».

Ο Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να καλύψει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, αν η ΑΕΚ πάει στους «4» και διεκδικήσει το τρόπαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα