Ξανθόπουλος: «Ζωής και θανάτου το ματς με την Στρασμπούρ»

Κάτια Πετροπούλου
Ξανθόπουλος: «Ζωής και θανάτου το ματς με την Στρασμπούρ»

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ (23/01, 19:30) κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για περισσότερα καλά αποτελέσματα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Αρχικά, ο 32χρονος γκαρντ είπε στην κάμερα της Nova: «Η αλήθεια είναι πως στηρίζεται πολύ στους κοντούς η Στρασμπούρ. Ειδικά τώρα που ήρθε ο Μποστ, ο οποίος έπαιζε με τον Ράιτ πέρυσι στην Μονακό.Έχουν τον Λόγκαν που είναι σε τρομερή κατάσταση, αλλά έχουν και τον Λελούπ, αλλά και τον Σι που είναι ρολίστες, αλλά στην καλή ημέρα θα σε... σκοτώσουν. Στους ψηλούς έχουν καλούς παίκτες, αλλά όχι τόσους πολλούς, όσο στους κοντούς. Θα έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ρόστερ της είναι ποιοτικό, κυνηγάει την πρόκριση όπως κι εμείς, και για τις δύο ομάδες είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου».

Για τη σημασία των επόμενων αγώνων: «Γενικά τα παιχνίδια που έχουμε είναι με το "πρέπει". Είναι ένας τελικός, που αν τον κερδίσεις βλέπεις τον επόμενο τελικό. Και να κερδίσεις, δεν πάει να πει ότι πέρασες. Θα ξέρουμε αν έχουμε περάσει, και με τον όμιλο που έχουμε, εν καιρώ. Είμαστε σε αρκετά δύσκολη θέση, αλλά κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για την προσθήκη του Βασιλόπουλου: «Τον ξέρω από 14 ετών. Ξέρουμε όλοι τι μπορεί να προσφέρει σε ριμπάουντ και ενέργεια. Θεωρώ ότι θα δέσει πολύ γρήγορα μαζί μας, γιατί τους περισσότερους τους ξέρει και ελπίζω να μας βοηθήσει αρκετά, για να μας βοηθήσει και σε άλλα παιχνίδια στην Ευρώπη και όχι μόνο στα 3 τελευταία».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο της Ένωσης: «Να πούμε αρχικά ένα μεγάλο "ευχαριστώ", γιατί σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι μας έχουν βοηθήσει. Σίγουρα στο Basketball Champions League μας έχουν βοηθήσει πολύ. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι συνέχεια κοντά μας. Τους χρειαζόμαστε πολύ και είμαι σίγουρος πως δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα μέχρι στγιμής. Σαν ΑΕΚ, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει περισσότερα παιχνίδια και θα παλέψουμε για ακόμα περισσότερες νίκες. Ξέρουμε ότι είναι στεναχωρημένοι, όπως κι εμείς, κι ελπίζω να τους ανταμείψουμε στο τέλος της χρονιάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα