Λαρεντζάκης: «Ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς»

Λαρεντζάκης: «Ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς»

Gazzetta team
Λαρεντζάκης: «Ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς»

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βενέτσια (20/12, 21:30) για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

O 24άχρονος γκαρντ ανέφερε ότι η «Ένωση» πρέπει να έχει την ίδια τακτική και ενέργεια που είχε και στην Ιταλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα κανάλια NOVASPORTS:

Για το κομμάτι της σταθερότητας στο παιχνίδι της ΑΕΚ: «Σταθερότητα στα μεγάλα παιχνίδια την έχουμε. Το θέμα είναι να αποκτήσουμε και με πιο αδύναμες ομάδες. Το δουλεύουμε αυτό και προσπαθούμε να τη βρούμε».

Για τον αγώνα με τη Βενέτσια: «Με την ίδια τακτική και ενέργεια, όπως και στην Ιταλία. Ήταν μεγάλη νίκη στη Βενετία. Περιμένουμε να αντιδράσει η Βενέτσια που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί για 40 λεπτά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Η άμυνα είναι το νο.1 από εκεί ξεκινάμε και δουλεύουμε. Το θέμα είναι να το δείξουμε και στο παρκέ κόντρα στη Βενέτσια».

Για την απουσία του Μάικ Μπράμου: «Η αλήθεια είναι πως ο Μπράμος είναι σημαντικός παίκτης. Βάζει σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι της Βενέτσια. Θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουν κι αυτοί χωρίς αυτόν. Έχουμε μιλήσει και έχουμε πει πως υπάρχουν και άλλοι 10 εξίσου ποιοτικοί παίκτες με αυτόν. Πάμε για τη νίκη, τίποτε άλλο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα