Ευρώπη σε... κίτρινο φόντο!

Αντωνία Σπανού
Ευρώπη σε... κίτρινο φόντο!

bet365

Άρης και ΑΕΚ αγωνίζονται μακρυά από το σπίτι τους με Ζιελόνα Γκόρα (19:30, ΝS2) και Εστουδιάντες (21:30, NS1) αντίστοιχα και θέλουν μόνο την νίκη που θα τους δώσει ανάσα στον όμιλο.

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Tα πράγματα για τις ελληνικές ομάδες έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα στην Ευρώπη και το Champions League και γι' αυτό οι νίκες είναι απαραίτητες για να κρατήσουν τις ελπίδες ζωντανές.

Ο Άρης δοκιμάζεται στην Πολωνία κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα και θέλει να σπάσει την... κατάρα των εκτός έδρας αναμετρήσεων στην Ευρώπη.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα με τον Παναθηναϊκό και θέλει να μια νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπορεί να υπολογίζει όλους του τους παίκτες, αφού και ο Κάιλ Ουίβερ ακολούθησε κανονικά την αποστολή της ομάδας και μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε την σημασία και την πρόκληση που υπάρχει στο παιχνίδι κόντρα στους Πολωνούς.

Από την πλευρά της και η ΑΕΚ παλεύει να κρατήσει ζωντανές τις τελευταίες της ελπίδες για πρόκριση κόντρα στην Εστουδιάντες.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την τεράστια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και με την ψυχολογία στα ύψη θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Τα καλά νέα για τον Ντράγκαν Σάκοτα είναι ότι αμφίβολος για τους Ισπανούς είναι ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, ένας παίκτης εξαιρετικά σημαντικός για την ομάδα του.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα