Παπαθεοδώρου: «Να έχουμε αντίδραση»

Παπαθεοδώρου: «Να έχουμε αντίδραση»

Παπαθεοδώρου: «Να έχουμε αντίδραση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήδη βρίσκεται στη Γερμανία και πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση πριν τον αυριανό(11/10, 21:00) αγώνα με τη Λούντβιχσμπουργκ στην πρεμιέρα του BCL και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σημείωσε την ανάγκη αντίδρασης της ομάδας του.

«Παίζουμε με μία ομάδα που αυτή την στιγμή δεν έχει ήττα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της στο Γερμανικό πρωτάθλημα και τις τρεις προκριματικές φάσεις του Basketball Champions League, έχει εξαιρετικό ρυθμό και παίζει στο γήπεδό της. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον πολύ έντονο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι τους, σε άμυνα και επίθεση, μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας για μας. Θέλουμε να έχουμε μία αντίδραση σε ένταση, ενέργεια, αλλά και στον χαρακτήρα μας σαν ομάδα και παίζοντας με μία τέτοια ομάδα, που όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει σε πολύ υψηλό βαθμό, θα είναι μία πολύ καλή δοκιμασία για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να αγωνιστούμε με τον τρόπο που εμείς θέλουμε», είπε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκτίμησε ότι η ομάδα του θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά μετά τις δύο ήττες που έκανε. «Ουσιαστικά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι έγινε, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Ότι έχει συμβεί θα πρέπει να λειτουργήσει διδακτικά, αλλά και με βάση τη συχνότητα και τη δυναμική των αγώνων που έχουμε μπροστά μας σε αυτό το διάστημα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα