Ξανθόπουλος: «Προέχουν άλλα πράγματα από τον Παναθηναϊκό»

Κάτια Πετροπούλου
Ξανθόπουλος: «Προέχουν άλλα πράγματα από τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Champions League με την Εστουδιάντες (10/10, 19:30) και την κλήρωση του Κυπέλλου που τους έφερε αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό (05/11).

Ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΚ αναφέρθηκε αρχικά στις απουσίες της ομάδας (Λαρεντζάκης, Χάρις): «Όταν ένας παίκτης λείπει είναι μια απώλεια. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε δύο απώλειες στην ίδια θέση. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό τους».

Για την Εστουδιάντες σχολίασε: «Επειδή έχουμε αρχίσει τις υποχρεώσεις μας, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε με ποιους θα παίζουμε. Πιο δύσκολη είναι η δουλειά των προπονητών. Παρ’ όλα αυτά, αρχίσαμε να βλέπουμε κάποια πράγματα και έχουμε μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε».

Για όσα πρέπει να προσέξει η «Βασίλισσα»: «Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ. Είναι γεμάτη και έχει εμπειρία. Ο Κουκ είναι κινητήριος μοχλός, γιατί βάζει στο παιχνίδι και τους άλλους παίκτες. Πρέπει να προσέξουμε πολύ. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ ποιοτικοί».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μακριά. Είναι σημαντικό πως θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Θα παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά προέχουν άλλα πράγματα τώρα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα