Ράγκλαντ: «Ο Σπανούλης είναι σαν μεγάλος μου αδερφός»

Ράγκλαντ: «Ο Σπανούλης είναι σαν μεγάλος μου αδερφός»

Ο Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου.

bet365

Ο Τζο Ράγκλαντ μιλώντας για το βραβείο του MVP του Μαρτίου στο BCL, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον προπονητή του.

Ο Τζο Ράγκλαντ αναδείχθηκε σε MVP του Μαρτίου στο Basketball Champions League, με την ομάδα του, το Περιστέρι Bwin να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ίδιος, μιλώντας για το νέο τίτλο που κατέκτησε, μίλησε μεταξύ άλλων για τον προπονητή του, Βασίλη Σπανούλη, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τον νιώθει σαν τον μεγάλο του αδερφό.

«Ευλογία που βρίσκομαι γύρω του κάθε μέρα και συνεχίζω να μαθαίνω από τον κορυφαίο του είδους»

«Ως ομάδα κοιτάμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Ο προπονητής μας, βεβαιώθηκε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να έχουμε μία θετική προσέγγιση και πως όλα θα δουλέψουν υπέρ μας.

Σε αυτό το σημείο της καριέρας μας, νιώθω ότι εγώ και ο Μαρσελίνιο παίζουμε με το μυαλό μας, χρησιμοποιώντας το IQ ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε κατοχή.

Ο κόουτς Σπανούλης είναι σαν μεγάλος μου αδερφός.. Καταλαβαίνω ότι είμαι μία προέκτασή του μέσα στο παρκέ, οπότε κάθε μέρα μιλάμε και μοιραζόμαστε ιδέες για το παιχνίδι. Το IQ του για το παιχνίδι είναι ξεχωριστό και για εμένα είμαι ευλογία που βρίσκομαι γύρω του κάθε μέρα και συνεχίζω να μαθαίνω από τον κορυφαίο του είδους».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα