Παπαθεοδώρου: «Ξέρουμε ότι έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας»

Παπαθεοδώρου: «Ξέρουμε ότι έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας»

Παπαθεοδωρου

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλησε για την απίθανη πρόκριση του Προμηθέα στους 8 του BCL.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα μπορούσε να είναι παρά χαρούμενος για την πρόκριση του Προμηθέα στα προημιτελικά του BCL, μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (79-67).

Ο προπονητής του Προμηθέα έκανε λόγο για το... ταβάνι που έχουν τρυπήσει με τις εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις Παπαθεοδώρου

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο, μας αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Παίξαμε κόντρα σε ομάδες με τρεις και τέσσερις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Ήμασταν επιβλητικοί σε όλα μας τα παιχνίδια, καθώς είχαμε τον έλεγχό τους. Κάναμε υπερήφανη όλη την πόλη της Πάτρας, που θα έχει εκπροσώπηση στις οχτώ καλύτερες ομάδες του BCL.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που έχουμε κάνει όμως παραμένουμε διψασμένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, το οποίο είναι για μένα το καλύτερο της καριέρας μου. Όλοι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες πέρα από πολύ καλοί παίκτες. Είμαστε ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Είναι μεγάλη και η επιτυχία του Περιστερίου, το επίπεδο έχει ανέβει στη διοργάνωση και για αυτό αποτελεί μια τεράστια επιτυχία η πρόκριση δύο ελληνικών ομάδων».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα