Παπαθεοδώρου: «Έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας» (vid)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επεσήμανε ότι ο Προμηθέας κρατάει ακόμη την τύχη της πρόκρισης στα προημιτελικά του BCL στα χέρια της.

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από τη Χάποελ Χολόν (93-92), για την 5η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL, αλλά εξακολουθεί να κρατάει την τύχη της πρόκρισης στα προημιτελικά στα χέρια του.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα η Χολόν και ήταν πολύ εύστοχη σήμερα. Εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας και να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση» είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε: «Είχαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσουμε και να το διεκδικήσουμε στη μία κατοχή στο τέλος. Ωστόσο, έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας και μπορούμε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε στο τελευταίο ματς.

Στα 10 λεπτά παιχνιδιού είναι πάρα πολύς ο χρόνος. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε διπλό στόχο στο 4ο δεκάλεπτο. Η Χολόν είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε πολύ καλή παρουσία ως τώρα. Στο Top 16 είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις».

Αναφορικά με την παρουσία του Αντώνη Κόνιαρη, αλλά και το επόμενο ματς, επεσήμανε: «Κάθε παίκτης προσφέρει. Ο Αντώνης έχει επιρροή στην άμυνα και στην οργάνωση. Μας έδωσε καθαρές αποφάσεις. Για να γυρίσεις ένα τέτοιο ματς θέλει μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος δώσαμε σύνθημα να σηκώσουμε τα κεφάλια μας, γιατί είναι μια ήττα που πονάει. Έχουμε αγώνα το Σάββατο για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα δούμε την ΑΕΚ».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα