ΑΕΚ: Δοκιμασία στην Ισπανία κόντρα στη Μούρθια

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

bet365

Η ΑΕΚ Betsson ταξίδεψε στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Μούρθια, δίχως να έχει ελπίδες πρόκρισης αλλά παίζοντας για το γόητρό της απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου της στο Basketball Champions League (12/3, 21:30).

Η ΑΕΚ Betsson παραμένει χωρίς νίκη στο Group L του Basketball Champions League έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στη φάση των «16» και απόψε (12/3, 21:30) δοκιμάζεται στην Ισπανία απέναντι στη Μούρθια, έχοντας αποκλειστεί και μαθηματικά από την επόμενη φάση μετά την ήττα από τη Χάποελ Χολόν στην τρίτη παράταση.

Ο Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζορνταν Μόργκαν, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Από την άλλη πλευρά, η Μούρθια έχει ρεκόρ 3-1 στον όμιλο και μοιράζεται την κορυφή μαζί με τον Προμηθέα Πατρών, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τους Αχαιούς. Το περασμένο Σάββατο (9/3) επιβλήθηκε με 81-73 της Τζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη για την ισπανική λίγκα, παραμένοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Group L

Κατάταξη

  1. Μούρθια 3-1
  2. Προμηθέας 3-1
  3. Χάποελ Χολόν 2-2
  4. ΑΕΚ Betsson 0-4

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

12/3

  • 21:30 Μούρθια - AEK Betsson

13/3

  • 19:00 Προμηθέας - Χάποελ Χολόν
@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα