Περιστέρι: Υποδέχεται την Καρσίγιακα για την πρώτη νίκη στη φάση των «16» του BCL

Περιστέρι: Υποδέχεται την Καρσίγιακα για την πρώτη νίκη στη φάση των «16» του BCL

Newsroom
Σπανούλης

bet365

Το Περιστέρι bwin (0-3) ψάχνει πάση θυσία τη νίκη στην αναμέτρηση με την Καρσίγιακα (1-2) για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League (6/3, 19:30, Cosmote Sport 5).

Άμεση ανασυγκρότηση στις τάξεις του Περιστερίου bwin ενόψει του «τελικού» με την Καρσίγιακα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό και έχει επικεντρωθεί στο πιο κρίσιμο παιχνίδι (έως τώρα) στο BCL. Απλούστατα σε περίπτωση (νέας) ήττας, το Περιστέρι θα αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια, μετατρέποντας τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια σε τυπική διαδικασία. Στόχος για την ομάδα του δυτικών προαστίων είναι, εκτός από τη νίκη, να καλύψει και το -5 από το παιχνίδι του α' γύρου ώστε να υπερτερεί σε πιθανότητα ισοβαθμίας.

Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από το παιχνίδι της Τενερίφης (2-1) με την αήττητη Χάποελ (3-0) όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση στον όμιλο και ξέρουμε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ο καθένας μας ξεχωριστά θα δώσει τα πάντα για να πετύχουμε τη νίκη» δήλωσε ο Νίκος Χουγκάζ και συνέχισε: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία επιθετικά έχει πολύ ταλέντο, αλλά έχει και αδυναμίες. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο για να φτάσουμε στη νίκη που είναι πολύ σημαντική για την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmote Sport 5.

Βαθμολογία

  1. Χάποελ 3-0
  2. Τενερίφη 2-1
  3. Καρσίγιακα 1-2
  4. Περιστέρι bwin 0-3

Η 4η αγωνιστική (6/3)

  • Περιστέρι bwin - Καρσίγιακα (19:30)
  • Τενερίφη - Χάποελ (22:00)

Η 5η αγωνιστική (13/3)

  • Χάποελ - Περιστέρι bwin (21:00)
  • Τενερίφη - Καρσίγιακα (22:00)
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα