Η άρνηση του Πεδουλάκη στον ΠΑΟΚ και στην αγορά για δύο παίκτες

Η άρνηση του Πεδουλάκη στον ΠΑΟΚ και στην αγορά για δύο παίκτες

Gazzetta team
Η άρνηση του Πεδουλάκη στον ΠΑΟΚ και στην αγορά για δύο παίκτες

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση δύο ξένων παικτών, ενώ εξέφρασε ενδιαφέρον και για την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία ο οποίος απάντησε αρνητικά.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι προφανές ότι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να χρηματοδοτήσει την ΚΑΕ με απώτερο σκοπό την αγωνιστική επιβίωση, αλλάζει όλα τα δεδομένα στην ομάδα μπάσκετ. Αυτό φάνηκε από τις επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου με ατζέντηδες παικτών και την απόφασή τους για την απόκτηση παικτών στις θέσεις «1» και «4». Μάλιστα, στις συζητήσεις που έγιναν με τους μάνατζερ, διευκρινίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να πληρώσει ποσό τουλάχιστον 15.000 ευρώ για κάθε μήνα συνεργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι ψάχνει αθλητές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και φυσικά να αλλάξουν τα αγωνιστικά δεδομένα.

Παράλληλα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος (εκτός της διοίκησης της ΚΑΕ) επικοινώνησε με τον Αργύρη Πεδουλάκη και του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας. Ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, αλλά αρνήθηκε την πρόταση. Είναι φανερό όμως ότι στις τάξεις του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν και στην πρόσληψη προπονητή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα